Sörnäisten uusi kampuskirjasto

Taideyliopisto uudistaa tilojaan ja Kuvataideakatemia muuttaa Teatterikorkeakoulun viereen valmistuvaan uudisrakennukseen. Sörnäisten kampusalueelle rakentuu myös Taideyliopiston kirjaston uusi Sörnäisten kampuskirjasto, jossa painotuksena ovat kuvataiteet sekä esittävät taiteet.  

Uuteen kampuskirjastoon nykyisen Teatterikorkeakoulun kirjaston tiloihin on tulossa työskentelytiloja ja paikkoja hengähtää taiteisiin liittyvien aineistojen keskellä sekä mahdollisuus tutustua kirjaston monipuolisiin kokoelmiin. Uusi kampuskirjasto avattiin 27.9.2021.

KuvA ja TeaK kiinni kesäksi

Kirjaston Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian toimipisteet menevät kiinni muuttojen edellä 30.4.2021. Käythän siis lainaamassa tarvitsemaasi aineistoa hyvissä ajoin ennakkoon. Kesän aikana kokoelmat yhdistetään ja kirjastotila kalustetaan syksyn avaamista silmällä pitäen.

Kirjaston käyttö huhtikuussa on rajattu Taideyliopiston opiskelijoiden, tutkijoiden ja henkilöstön käyttöön, jolloin tiloihin pääsy on mahdollista ainoastaan henkilökohtaisella kulkuavaimella. Ajantasaiset tiedot Taideyliopiston kirjaston aukioloajoista löydät kirjaston sivuilta.

Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulujen aineistojen osalta eräpäivä on 1.10.2021. Syynä myöhempään eräpäivään on toimipisteiden yhdistyminen Sörnäisten kampuskirjastoksi kesän aikana. Kirjaston Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun toimipisteiden kiinniolon ajan Sibelius-Akatemian toimipiste palvelee kulloinkin voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti. Kesän loma-ajan auki- ja kiinniolot Sibelius-Akatemian toimipisteessä ilmoitetaan toukokuussa.

Uutiset aiheesta