Lehtikokoelmat yhdistyvät Sörnäisten kampuskirjastossa

Sörnäisten uuteen kampuskirjastoon valmistaudutaan yhdistämällä lehtikokoelmia, joita on sekä Kuvataideakatemian että Teatterikorkeakoulun kirjastoissa. Molemmat toimipisteet sulkeutuvat 30.4. Sörnäisten kampuskirjaston muuton ja remontin vuoksi.

Image by Karolina Grabowska from Pixabay

Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun kirjastoilla on kokoelmissaan lehtiä, joita löytyy molemmista kirjastoista. Nämä ovat:  

Vuoden 2021 alusta nämä lehdet on tilattu vain Kuvataideakatemian kirjastoon. Tämänhetkisten pandemiarajoitusten vuoksi Kuvataideakatemian kirjastoon on pääsy rajatusti vain Kuvataideakatemian kulkutunnisteella. Lehtiä voi kuitenkin tilata toiseen kirjastoyksikköön tekemällä aineistopyynnön Arscassa. Pyyntöä ei voi kohdistaa lehden uusimpaan numeroon. Syyskuusta 2021 alkaen lehdet ovat käytettävissä uudessa Sörnäisten kirjastossa. 

Sörnäisten kampuskirjasto

Kirjaston Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian toimipisteet menevät kiinni muuttojen edellä 30.4.2021. Käythän siis lainaamassa tarvitsemaasi aineistoa hyvissä ajoin ennakkoon. Kesän aikana kokoelmat yhdistetään ja kirjastotila kalustetaan syksyn avaamista silmällä pitäen. Kirjaston sivuilta löydät ajantasaiset tiedot kirjaston toimipisteiden aukioloajoista

Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulujen aineistojen osalta eräpäivä on 1.10.2021. Syynä myöhempään eräpäivään on toimipisteiden yhdistyminen Sörnäisten kampuskirjastoksi kesän aikana. Kirjaston Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun toimipisteiden kiinniolon ajan Sibelius-Akatemian toimipiste palvelee kulloinkin voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti. Kesän loma-ajan auki- ja kiinniolot Sibelius-Akatemian toimipisteessä ilmoitetaan toukokuussa.

Uuteen kampuskirjastoon on tulossa työskentelytiloja ja paikkoja hengähtää taiteisiin liittyvien aineistojen keskellä sekä mahdollisuus tutustua kirjaston monipuolisiin kokoelmiin.