Sörnäisten kampuskirjasto avautuu 27.9.2021

Tervetuloa uuteen Sörnäisten kampuskirjastoon!

Kookoksen tori.

Kirjasto avataan maanantaina 27.9. klo 12.00 Taideyliopiston Kookos-rakennukseen laajennettuna entisen Teatterikorkeakoulun kirjaston tiloihin. Uudistettu kirjasto kokoaa saman katon alle Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun aineistot. 

Kirjastossa on monenlaisia tiloja sekä työskentelyä että rauhoittumista varten: lukupaikkoja, asiakastietokoneita, tiloja oman kannettavan tietokoneen käyttöön sekä kaksi ryhmätyöhuonetta. Remontin vuoksi osa tiloista voi olla kirjaston avautuessa vielä keskeneräisiä ja osa aineistosta hyllyttämättä.   

Muuton yhteydessä kirjaston hyllyluokitus on uudistunut. Uuden luokituksemme löydät Arsca-verkkokirjaston luokitusoppaasta.   

Kirjasto tarjoaa asiakaspalvelua maanantaista perjantaihin, ja kaikille avoin omatoimikirjasto on laajasti auki talon aukioloaikojen mukaan. Aukioloajat löydät Arscan etusivulta.  

Muistathan koronarajoitukset kirjastossa asioidessasi. Yliopiston tiloissa tulee käyttää maskia, huolehtia riittävistä etäisyyksistä sekä hyvästä käsihygieniasta. Yliopistolle ei saa tulla sairaana. Jos sinulla on kuumetta, flunssan oireita, vatsaoireita tai muita koronaan viittaavia oireita, et voi tulla kampukselle.  

Lue turvallisuusohjeet Taideyliopiston tiloissa työskentelyä ja asiointia varten.