TeaKin ja KuvAn kirjastot sulkevat 30.4. – tee aineiston hankintapyynnöt pian

Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian kirjastot sulkeutuvat 30.4. Sörnäisten uuden kampuskirjaston muuton ja remontin vuoksi. Hankintaehdotukset kannattaa tehdä mahdollisimman pian, jotta hankittava aineisto ehditään tilaamaan ja käsittelemään ennen sulkua.

Kirjahyllyjä, seinällä teksti "Uutuusaineistoa, saa lainata!".
© Petri Summanen, Kuvataideakatemia, 2017

Hyvät opettajat, opiskelijat ja Taideyliopiston henkilökunta, toimittakaa tänä keväänä, kesällä ja alkusyksynä tarvittavan aineiston hankintapyynnöt kirjastoon mahdollisimman pian.

Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun kirjastot sulkevat ovensa 30.4. Sörnäisten kampuskirjaston muuton ja remontin vuoksi. Uusi kirjasto avataan syksyllä 2021. Kirjastot eivät käsittele hankintaehdotuksia 20.4.-31.8.2021 välisenä aikana. Ne tilatut aineistot, jotka eivät saavu 30.4. mennessä kirjastoon, on mahdollista saada asiakkaiden käyttöön vasta syksyllä. Aineistojen toimitusajat vaihtelevat toimittajien mukaan.

Kannattaa suosia formaattina e-kirjaa. Mikäli e-versio kirjasta on saatavana, se saadaan käyttöön painettua kirjaa nopeammin.

Aineistopyynnöt teet kätevästi Arscasta löytyvillä lomakkeilla:

Kirjaston aineistoihin ei ole pääsyä 30.4. jälkeen, joten varaukset ja lainat tulee noutaa kyseiseen päivään mennessä. Noutamattomat varaukset poistetaan. Uuden varauksen voi tehdä uuden kirjaston avauduttua.

Sörnäisten kampuskirjasto

Kirjaston Teatterikorkeakoulun ja Kuvataideakatemian toimipisteet menevät kiinni muuttojen edellä 30.4.2021. Käythän siis lainaamassa tarvitsemaasi aineistoa hyvissä ajoin ennakkoon. Kesän aikana kokoelmat yhdistetään ja kirjastotila kalustetaan syksyn avaamista silmällä pitäen. Kirjaston sivuilta löydät ajantasaiset tiedot kirjaston toimipisteiden aukioloajoista.

Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulujen aineistojen osalta eräpäivä on 1.10.2021. Syynä myöhempään eräpäivään on toimipisteiden yhdistyminen Sörnäisten kampuskirjastoksi kesän aikana. Kirjaston Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun toimipisteiden kiinniolon ajan Sibelius-Akatemian toimipiste palvelee kulloinkin voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti. Kesän loma-ajan auki- ja kiinniolot Sibelius-Akatemian toimipisteessä ilmoitetaan toukokuussa.

Uuteen kampuskirjastoon on tulossa työskentelytiloja ja paikkoja hengähtää taiteisiin liittyvien aineistojen keskellä sekä mahdollisuus tutustua kirjaston monipuolisiin kokoelmiin.