Kaukopalvelu

Taideyliopiston kirjasto tilaa muiden kirjastojen aineistoa kaukopalveluna omille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Lisäksi Taideyliopiston kirjaston aineistoa voi saada kaukolainaan muihin kirjastoihin. Kaukolainoja ja kopioita ei lähetetä suoraan yksityisille asiakkaille, vaan pyyntö tulee aina tehdä paikallisen kirjaston kautta.

Kaukopalvelu Taideyliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle

Taideyliopiston kirjasto tilaa muista kirjastoista aineistoa lukuvuonna läsnä oleville opiskelijoille ja henkilökunnalle. Kuopion kirjasto tilaa kaukolainoja lisäksi Savonia-ammattikorkeakoulun ja Kuopion konservatorion opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Helsingin kampuskirjastot eivät tilaa kaukolainoja muista pääkaupunkiseudun kirjastoista, eikä Kuopion kirjasto muista Kuopion alueen kirjastoista.

Kaukolainan voi tilata ensisijaisesti täyttämällä lomakkeen Arscassa, mutta myös paikan päällä kirjastossa tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse:

Kaukopalvelu kirjastoille

Taideyliopiston kirjasto lähettää kaukolainoja muille kirjastoille. Kaukolainoja lähetetään vain pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, poikkeuksena Kuopion kirjasto, joka lähettää kaukolainoja vain Kuopion ulkopuolelle.

Lainaan voi saada aineistoa, jonka laina­-aika on 28 vrk, lukuun ottamatta kausijulkaisuja. Aineistokohtaiset laina-ajat näkyvät Arsca-hakupalvelussa aineiston saatavuustietojen yhteydessä.

Artikkelikopioita toimitetaan vain julkaisuista, joita ei ole saatavana muualla (esimerkiksi Varastokirjastossa). Opinnäytteitä ei kaukolainata, poikkeuksena Töölön kampuskirjaston opinnäytekokoelma (laina-aika 14 vrk), josta voidaan lähettää opinnäytteitä lukusalilainaan.

Käytä ensisijaisesti kaukopalvelutilauslomaketta kirjastoille. Yhteyttä voit ottaa myös sähköpostitse: