Kaukopalvelu

Taideyliopiston kirjasto tilaa muiden kirjastojen aineistoa kaukopalveluna omille opiskelijoille ja henkilökunnalle. Lisäksi Taideyliopiston kirjastojen aineistoa voi saada kaukolainaan muihin kirjastoihin. Kaukolainoja ja kopioita ei lähetetä suoraan yksityisille asiakkaille, vaan pyyntö tulee aina tehdä paikallisen kirjaston kautta. Kaukopalvelun hinnat löytyvät palveluhinnastosta.

Kaukopalvelu Taideyliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle

Taideyliopiston kirjasto tilaa muista kirjastoista (pl. pääkaupunkiseudun kirjastot Taideyliopiston kirjaston Helsingin toimipisteiden osalta) aineistoa lukuvuonna läsnäoleville opiskelijoille ja henkilökunnalle, Kuopiossa yhteiskäyttökirjaston oppilaitosten lukuvuonna läsnäoleville opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Kaukolainan voi tilata ensisijaisesti täyttämällä lomakkeen Arscassa, mutta myös paikan päällä kirjastossa tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse:

Kaukopalvelu kirjastoille

Taideyliopiston kirjasto lähettää kaukolainoja muille kirjastoille. Kaukolainoja lähetetään vain pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, poikkeuksena Sibelius-­Akatemian Kuopion kirjasto, joka lähettää kaukolainoja kaikkialle Suomeen. Lainaan voi saada aineistoa, jonka laina­-aika on 28 vrk.

Artikkelikopioita toimitetaan vain julkaisuista, joita ei ole saatavana muualla (esimerkiksi Varastokirjastossa). Opinnäytteitä ei kaukolainata, poikkeuksena Sibelius-Akatemian Helsingin kirjaston opinnäytekokoelma, josta voidaan poikkeustapauksissa (14 vrk kokoelma) toimittaa kopioita lukusalilainaan.

Käytä ensisijaisesti kaukopalvelutilauslomaketta kirjastoille. Yhteyttä voit ottaa myös sähköpostitse: