Konstuniversitets bibliotekstjänster erbjuds i begränsat sätt 1.-18.6.2020 i Helsingfors

Uniarts logo.

I Helsingfors erbjuds Konstuniversitets bibliotekstjänster i begränsat sätt 1-18.6.2020. Just nu utreder vi hur tjänsterna kan tillhandahålls i enlighet med Konstuniversitets gemensamma principer, så att kundernas och personalens säkerhet inte riskeras. Vi återkommer med mer information senare. Riktlinjerna specificeras vid behov, t.ex. i en förändring i pandemisituationen.

Biblioteket kommer att vara stängt 19.6-9.8.2020 på grund av införandet av ett nytt bibliotekssystem. Kuopio öppnar inte före 13.8, eftersom Musikhallen är stängd, men vi serverar via e-post fram till midsommar.

Biblioteket förlänger lånen automatiskt till 15.9, så det är ingen brådska med returneringar. I Kuopio lån kan returneras till Musikhallens postlucka på Puijogatans sida 13.5-17.6.

Största delen av bibliotekets tjänster och alla elektroniska material finns i nätet. Läs om bibliotekets distanstjänster. Bibliotekets e-material finns också under sommarlov i Arsca. På bibliotekets hemsida och Facebook finns aktuella tips på hur man kan använda e-material.

Under coronaviruspandemin följer biblioteket de nationella riktlinjer och riktlinjerna från Konstuniversitetet.