Taideyliopiston kirjastopalveluita tarjotaan Helsingissä rajoitetusti 1.–18.6.2020

Uniarts logo.

Taideyliopiston kirjastopalveluita Helsingissä tarjotaan rajoitetusti 1.–18.6.2020. Selvitämme tällä hetkellä, miten palveluja voidaan tarjota Taideyliopiston yhteisten periaatteiden mukaisesti niin, että asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ei vaarannu. Tiedotamme asiasta tarkemmin myöhemmin. Linjauksia täsmennetään tarvittaessa, esimerkiksi pandemiatilanteen muuttuessa. 

Kirjasto on suljettu 19.6.–9.8.2020 uuden kirjastojärjestelmän käyttöönoton vuoksi. Kuopiossa Musiikkikeskuksen kesäisen kiinniolon vuoksi kirjasto avataan vasta 13.8., palvelemme s-postilla juhannukseen saakka.  

Lainojen eräpäivät on siirretty 15.9 asti, joten palautuksilla ei ole kiirettä. Kuopiossa lainoja voi palauttaa Musiikkikeskuksen postiluukusta Puijonkadun puolelta 13.5.–17.6.  

Suurin osa kirjaston palveluista ja kaikki elektroniset aineistot ovat käytössä verkossa. Lue kirjaston etäpalveluista. Kirjaston verkkoaineistot ovat käytössäsi myös kesälomalla Arscassa. Kirjaston nettisivuilta ja Facebookista löydät ajankohtaisia vinkkejä e-aineistojen käyttöön. 

Kirjasto noudattaa koronaviruspandemian aikana toiminnassaan kansallisia ja Taideyliopiston antamia ohjeita.