Tervetuloa käyttämään kirjastoa valmistumisen jälkeen

Taideyliopiston kirjasto on kaikille avoin kirjasto, joten myös opiskelijat voivat käyttää kirjastoa valmistumisen jälkeenkin.

Kolme henkilöä kalliolla taivasta vasten kuvattuna.

Kun olet valmistumassa Taideyliopistosta niin kirjastolle ei tarvitse jättää jäähyväisiä, vaan voit käyttää kirjaston palveluja ja lainata aineistoja valmistumisen jälkeenkin. Lue alta lisää, mitä opintojen päättymisen jälkeen tulee huomioida, ja mitkä asiat muuttuvat. 

Päivitä tietosi

Valmistumisen jälkeen asiakastietosi eivät päivity enää automaattisesti, ja tiedot pitää päivittää itse Arscassa. Varsinkin sähköpostiosoitteen päivittäminen (muu kuin @uniarts.fi-osoite) ennen valmistumista on tärkeää, sillä kirjaudut jatkossa Arscaan sähköpostisi kautta.  

Lainaa, palauta tai uusi

Jos tarvitset vielä lainaamiasi aineistoja, uusi lainasi Arscassa. Muuten palauta lainasi ja maksa mahdolliset myöhästymismaksut Arscassa.  

Aineistojen lainaaminen onnistuu entiseen tapaan lainausautomaatilla tai asiakaspalvelusta. Vinkkinä, että voit käyttää mobiilikirjastokorttia fyysisen kirjastokortin sijasta lainausautomaatilla. 

Huomaathan, että Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun kirjastot sulkeutuvat 30.4. uuden Sörnäisten kampuskirjaston muuton ja remontin ajaksi

Elektroniset aineistot

Lisensoitujen e-aineistojen etäkäyttö ei ole mahdollista ilman uniarts-tunnusta, mutta osaa niistä voit käyttää paikallisesti kirjaston asiakaspäätteillä. Tietokantalistaltamme löydät myös paljon aineistoja, jotka ovat vapaasti käytettävissä (tietokannat, joiden nimen perässä ei ole lukon kuvaa). 

Onnittelut valmistumisen johdosta!