Kirjaston palvelut tammikuussa 2022

Kirjaston toiminnassa on rajoituksia koronatilanteen vuoksi tammikuussa 2022.

Shakespeare ja Taideyliopiston logoja.

Päivitys 10.1.: Kuopion kirjasto palvelee normaalisti toistaiseksi. Jos korona-tilanne pahenee Kuopiossa, palveluihin saattaa tulla muutoksia.

Helsingin kampuskirjastojen asiakaspalvelu toimii tammikuussa rajoitetusti pääkaupunkiseudun huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Omatoimikirjasto on normaalisti kaikkien asiakkaiden käytössä. Kuopion kirjaston osalta tilannetta arvioidaan viikon 2 alussa. Tämän hetken tiedon mukaan kirjasto avataan normaalisti maanantaina 10.1.

Kirjastojen rajoitettuihin palveluihin kuuluu aineiston nouto omatoimisesti hyllystä tai tekemällä varaus, jolloin se on noudettavissa varaushyllystä. Aineisto lainataan lainausautomaatilla. Jos unohdit kirjastokortin kotiin, voit käyttää mobiilikirjastokorttia: lue ohjeet mobiilikirjastokortin käytöstä. Jos tarvitset kirjastokortin, ota yhteyttä kirjastoon. Neuvontaa tarjotaan vain puhelimitse ja sähköpostilla.. Tarkista aukioloajat ja puhelinpalveluajat Arscasta.

Asiakaskoneet ovat käytössä rajoitetusti nopeaan tulostamiseen ja kopiointiin. Kattavat verkkopalvelut ovat käytössäsi Arscassa ja taideyliopistolaisena pääset Uniarts-tunnuksilla kaikkiin e-aineistoihin ympäri vuorokauden. Maksuja on mahdollista maksaa vain verkossa. Lue ohjeet verkkomaksamisesta

Pyydämme kaikkia kirjaston tiloissa asioivia noudattamaan turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa, käyttämään maskia tai visiiriä, mikäli käytölle ei ole terveydellisiä esteitä, sekä asioimaan nopeasti. Tarpeeton oleskelu tai työskentely kirjaston tiloissa ei ole toivottavaa rajoitusten aikana.

Ennen joulua lainattujen aineistojen eräpäivä on 13.1.2022. Muistathan uusia tai palauttaa lainasi eräpäivään mennessä. Uusiminen tapahtuu verkkokirjasto Finnassa kirjautumalla omiin tietoihin. Kaukopalvelu Taideyliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille toimii normaalisti.

Koronatilanteen vuoksi kirjasto ei toistaiseksi ota vastaan ryhmiä. Seuraamme koronavirusepidemiatilannetta ja tarvittaessa muutamme palvelulinjauksia nopeallakin aikataululla.

Kiitos vastuullisesta toiminnasta!