Kirjaston aukiolo ja palvelut maaliskuussa

Koronarajoitukset jatkuvat Taideyliopiston linjausten mukaisesti myös maaliskuussa. Omatoimikirjasto on avoinna taideyliopistolaisille.

Kirjaston palveluiden tarjoamista jatketaan rajoitetusti omatoimikirjastona myös maaliskuussa Helsingin toimipisteissä. Huomaathan suosituksen turvaväleistä, joka on kaksi metriä, ja että Taideyliopiston linjauksen mukaan kasvomaskia on käytettävä kaikissa tilanteissa yliopistolla, jos sen käyttöön ei ole terveydellistä estettä. Lue turvallisuusohjeet Taideyliopiston tiloissa työskentelyä varten.

Kirjaston käyttö Helsingin toimipisteissä on maaliskuussa rajattu ainoastaan Taideyliopiston opiskelijoiden, tutkijoiden ja henkilöstön käyttöön, jolloin tiloihin pääsy on mahdollista ainoastaan henkilökohtaisella kulkuavaimella. Mahdollisuutta rajoitettuun aukioloon huhtikuussa selvitetään maaliskuun aikana.

Rajoitukset eivät kuitenkaan koske toistaiseksi kirjaston toimipistettä Kuopiossa. Katso myös Kuopion kirjaston aukioloajat maaliskuussa. Alueellista koronatilannetta seurataan jatkuvasti ja kirjaston aukiolo- ja asiakaspalveluaikoja voidaan muuttaa sen mukaan.

Kirjastojen rajoitettuihin palveluihin kuuluu aineiston nouto omatoimisesti hyllystä tai tekemällä varaus, jolloin se on noudettavissa varaushyllystä. Aineisto lainataan lainausautomaatilla. Jos unohdit kirjastokortin kotiin, voit käyttää mobiilikirjastokorttia: lue ohjeet mobiilikirjastokortin käytöstä. Uusi opiskelija, jos tarvitset kortin, ota yhteyttä kirjastoon.

Asiakaspalvelupisteet ja kuuntelupisteet on suljettu. Muu oleskelu kirjaston tiloissa ei ole sallittua. Neuvontaa tarjotaan puhelimitse ja sähköpostilla. Tarkista puhelinpalveluajat Arscasta. Maksuja on mahdollista maksaa vain verkossa. Lue ohjeet verkkomaksamisesta.

Myös tilaava kaukopalvelu pysyy suljettuna maaliskuun ajan.

Asiakaskoneet ovat käytössä rajoitetusti nopeaan tulostamiseen ja kopiointiin. Kattavat verkkopalvelut ovat käytössäsi Arscassa ja Uniarts-tunnuksilla pääset kaikkiin e-aineistoihin 24/7.