Joulukuun rajoitetut palvelut Helsingissä

Taideyliopiston linjausten mukaisesti kirjastopalveluiden tarjoamista jatketaan rajoitetusti omatoimikirjastona 1.–18.12. Helsingin toimipisteissä. Kirjaston käyttö rajataan ainoastaan Taideyliopiston opiskelijoiden, tutkijoiden ja henkilöstön käyttöön. Tiloihin pääsy on mahdollista ainoastaan henkilökohtaisella kulkuavaimella. Rajoitukset eivät kuitenkaan koske kirjaston toimipistettä Kuopiossa.

Kirjastojen rajoitettuihin palveluihin kuuluu aineiston nouto omatoimisesti hyllystä tai tekemällä varaus, jolloin se on noudettavissa varaushyllystä. Aineisto lainataan lainausautomaatilla. Jos unohdit kirjastokortin kotiin, voit käyttää mobiilikirjastokorttia: Lue ohjeet mobiilikirjastokortin käytöstä. Asiakaskoneet ovat käytössä rajoitetusti nopeaan tulostamiseen ja kopiointiin.

Asiakaspalvelupisteet ja kuuntelupisteet on suljettu. Muu oleskelu kirjaston tiloissa ei ole sallittua. Neuvontaa tarjotaan puhelimitse ja sähköpostilla. Tarkasta puhelinpalveluajat Arscasta. Maksuja on mahdollista maksaa vain verkossa. Lue ohjeet verkkomaksamisesta.

Lainojen eräpäivät siirretään 10.2.2021. Jos lainasi on erääntynyt 19.10. tai sitä ennen, eräpäivä ei siirry. Yliopiston ulkopuoliset asiakkaat voivat palauttaa lainoja Musiikkitalon infopisteen puoleiseen palautuslaatikkoon Musiikkitalon aukiolojen mukaisesti 2.12. saakka, jonka jälkeen Musiikkitalo sulkeutuu kokonaan.

Kirjasto on suljettu Helsingissä ja Kuopiossa 19.12.2020–10.1.2021. Tilaava kaukopalvelu on suljettu 1.2. saakka.

Kattavat verkkopalvelut ovat käytössäsi Arscassa ja Uniarts-tunnuksilla pääset e-aineistoihin 24/7. Lue lisää Taideyliopiston tiloissa toimimisen pelisäännöistä ja koronalinjauksista Taideyliopiston verkkosivuilta.