Taideyliopiston kirjaston kesä

Valmistaudu kirjaston kesäsulkuun hyvissä ajoin

Photo by Dan Dumitriu / Unsplash

Taideyliopiston kirjasto sulkee ovensa pian kesän lomia varten. Huolehdithan hyvissä ajoin kesän aikana tarvitsemasi aineiston lainaamisesta. Lainat eivät eräänny kesäsulun aikana.  

Taideyliopiston työntekijänä tai opiskelijana pääset Uniarts-tunnuksillasi käsiksi kirjaston e-aineistoihin, kuten e-kirjoihin ja -lehtiin ympäri vuoden mistä vain. Kirjaston oppaasta löydät tietoa e-aineistojen käytöstä.   

Jos olet saanut kirjastolta laskun palauttamattomista lainoista, älä maksa laskua, mikäli aineisto on sinulla tallessa, vaan palauta aineisto viimeistään elokuussa mahdollisimman pian avaamisen jälkeen. Voit palauttaa aineiston kirjastoon myös postitse. Tällöin aineisto on vastuullasi, kunnes se on merkitty kirjastossa palautetuksi. Postiosoitteemme löydät kirjaston nettisivuilta. Mikäli lainat ovat kadonneet, voit maksaa laskun, mutta lainat poistetaan tiedoistasi vasta elokuussa. Maksamattomat laskut eivät siirry perintään kesäsulun aikana. 

Töölön kampuskirjasto 

Töölön kampuskirjaston asiakaspalvelu on aiemmin ilmoitetusta poiketen viimeistä päivää auki keskiviikkona 22.6., sillä 23.6. koko Musiikkitalo on suljettu klo 14 saakka kiinteistön huoltotoimenpiteiden vuoksi. Töölön kampuskirjaston asiakaspalvelu ja omatoimikirjasto avautuvat taas maanantaina 1.8. Katso tarkat aukioloajat Arsca-verkkokirjastosta.  

Sörnäisten kampuskirjasto 

Sörnäisten kampuskirjaston asiakaspalvelu ja omatoimikirjasto ovat viimeistä päivää auki torstaina 23.6. Omatoimikirjasto avautuu ma 8.8. ja asiakaspalvelu ma 15.8. Katso tarkat aukioloajat Arsca-verkkokirjastosta.  

Kuopion kirjasto 

Taideyliopiston Kuopion kirjasto on sulkenut ovensa kesää varten 2.6. Omatoimikirjasto avautuu to 11.8. ja kirjaston asiakaspalvelu ma 15.8. Katso tarkat aukioloajat Arsca-verkkokirjastosta.