E-kirjoja taiteen aloilta

Henkilö lukee e-kirjaa.

Hakupalvelu Arscan kautta löydät kirjaston kaikki e-kirjat, tai voit etsiä kirjoja suoraan eri palveluntarjoajien sivuilta. 

  • Ebook Central sisältää yli 180,000 e-kirjaa useilta eri tieteen aloilta. Kokoelma on hankittu pakettina, ja se sisältää paljon aineistoa myös ihmistieteiden ja taidealojen ulkopuolelta. Aiheen mukaan hakemisen lisäksi voit selata eri aihealueiden kokoelmia, esim. Fine Arts -kokoelma sisältää lähes 9000 kirjaa.  
  • Ellibs on kotimaisten e-kirjojen palvelu.  
  • EBSCO Ebook Collection sisältää joitain kymmeniä yksittäin hankittua taiteenalan, filosofian, sosiologian ja kasvatustieteen e-kirjaa. 

E-kirjoja voit lukea selaimessa Uniarts-tunnuksellasi. E-kirjoja voit myös ladata omalle laitteellesi, esim. tabletille tai e-kirjojen lukulaitteelle. Ebook Centralin, Ellibsin ja EBSCOn kirjojen lataamista varten tarvitset Adobe ID:n sekä laitteellesi sopivan ohjelman (esim. Adobe Digital Editions) e-kirjojen lukemista varten. Ellibsin e-kirjoja voit lukea myös Ellibsin omalla sovelluksella, johon kirjaudutaan Uniarts-tunnuksella. Lue lisää e-kirjojen lataamisesta ja käyttöehdoista kirjaston e-aineistot -oppaasta

Etkö löytänyt etsimääsi? Voit tehdä hankintaehdotuksen myös e-kirjoista! Kysy lisää tai anna palautetta: lib@uniarts.fi