Uusia lehtiä Taideyliopiston kirjastossa

Taideyliopiston kirjaston uudet lehtitilaukset vuonna 2022

Kuva: Pixabay.com

Taideyliopiston kirjasto on asiakkailta saatujen hankintaehdotusten perusteella tilannut lehtikokoelmiinsa vuodesta 2022 alkaen kolme uutta lehteä: Theater der Zeit, The Gramophone ja International Journal of Community Music.  

Muista myös kirjaston lehtikysely! Voit vastata kyselyyn 15.5. saakka.  

Theater der Zeit

Theater der Zeit käsittelee monipuolisesti teatterin maailmaa Saksassa: niin teatteritaide, ooppera, lastenteatteri, musikaalit, baletti kuin nukketeatteri ovat lehdessä edustettuina. Lehti on saksankielinen ja tulee Sörnäisten kampuskirjastoon painetussa muodossa. 

Theater der Zeit kirjaston Arsca-hakupalvelussa.  

The Gramophone 

The Gramophone sisältää arvosteluja merkittävimmistä Iso-Britanniassa julkaistuista klassisen musiikin äänitteistä sekä uutisia ja arvosteluja uusista audiolaitteista. Lehti on englanninkielinen ja tulee Töölön kampuskirjastoon painetussa muodossa. 

The Gramophone kirjaston Arsca-hakupalvelussa.  

International Journal of Community Music  

International Journal of Community Music käsittelee nimensä mukaisesti yhteisömusiikkia ja sisältää tutkimusartikkeleita, keskusteluja, arvosteluja, lukijoiden kirjoituksia ja teemanumeroita aiheeseen liittyen. Lehti on elektroninen, joten se on helposti kaikkien taideyliopistolaisten käytettävissä myös etänä. 

International Journal of Community Music kirjaston Arsca-hakupalvelussa.