Tutustu verkkokirjasto Arscaan

Kuvakaappaus verkkokirjasto Arscasta.

Verkkokirjasto Arscassa voit mm. uusia lainasi, etsiä tietoa, selata kirjaston kokoelmia, varata kirjoja ja maksaa kirjastomaksuja. Tarpeettomat varaukset on nyt mahdollista perua itse.

Kirjastokortti

Taideyliopiston opiskelijoiden tiedot siirtyvät kirjastolle automaattisesti. Jos olet Savonian tai konservatorion opiskelija, voit hakea kirjastokorttia etukäteen verkossa ja noutaa sitten kortin kirjastosta. Muista ottaa mukaan henkilöllisyystodistus. Kirjastokortti on henkilökohtainen ja se on esitettävä lainattaessa.

Kirjautuminen Arscaan

Taideyliopiston opiskelijat kirjautuvat verkkokirjastoon Uniarts-tunnuksilla, mikä antaa oikeuden e-aineistojen käyttöön myös kotoa. Kaikki muut asiakkaat kirjautuvat Arscaan sähköpostilla tai Finna-tunnuksella.

Mobiilikirjastokortti

Kirjauduttuasi Arscaan, omissa tiedoissasi on mobiilikirjastokortti, jota voit käyttää lainaamiseen samalla tavalla kuin fyysistä kirjastokorttiasikin. Voit ottaa mobiilikirjastokortista kuvakaappauksen, jolloin se on aina helposti käytettävissäsi. Muista pitää sekä fyysinen kirjastokorttisi että mahdollinen kuva mobiilikortista hyvässä tallessa. Lue ohjeet mobiilikirjastokortin käytöstä.

Laina-ajat ja uusiminen

Voit uusia lainojasi lainauspäivästä lähtien enintään seuraavasti: 14 vrk lainoja 180 päivää eteenpäin ja 28 vrk lainoja 730 päivää eteenpäin. Voit esimerkiksi uusia 28 vrk lainan vaikka joka päivä kahden vuoden ajan. Jos teokseen on varauksia tai olet lainakiellossa, et voi uusia lainaa.