Taideyliopiston kirjasto avautuu elokuussa

Taideyliopiston logo

Taideyliopiston kirjasto avataan Helsingissä 10.8.2020 ja Kuopiossa 13.8.2020. Toimipisteiden omatoimikirjastojen aukioloajat löydät kirjaston www-sivuilta. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 12-15. Lainojen eräpäivä on 15.9.2020. Kaukopalvelu avautuu myös.

Muutoksia Kuopion omatoimikirjaston käytössä

Alma-taustajärjestelmämme käyttöönoton jälkeen PIN-koodi täytyy asettaa uudestaan. Tarvitset PIN-koodia ainoastaan päästäksesi sisään Kuopion omatoimikirjastoon, sillä Arscaan kirjaudutaan jatkossa vain sähköpostiosoitteella tai Uniarts-tunnuksilla. Toimi näin:

  • Aseta PIN-koodi kirjautumalla Arscaan sähköpostiosoitteellla tai Uniarts-tunnuksilla. 
  • Klikkaa ”Omat tiedot” -välilehdellä ”Päivitä tietosi”-linkkiä. PIN-koodin tulee olla nelinumeroinen. Se ei saa sisältää muita merkkejä kuin numeroita. 

Turvallisesta asioinnista kirjastossa

Kirjaston avaamisessa noudatamme valtakunnallisia, alakohtaisia sekä yliopistokohtaisia turvallisuusohjeita. Taideyliopiston ohjeistuksia seuraten yliopistolle ei saa tulla, jos on kuumetta, flunssan oireita, vatsaoireita tai muita koronaan viittaavia oireita. Asioidessa pidetään edelleen turvavälit muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan, ja huolehditaan käsihygieniasta.

Tiloja käyttävien määrää seurataan ja rajataan tarvittaessa. Seuraammekin koronavirusepidemiatilannetta ja tarvittaessa muutamme palvelulinjauksia nopeallakin aikataululla.

Turvallisiin tapaamisiin!