Sähköisiä nuotteja etäkäyttöön

Uutista päivitetty 30.4: Koekäytössä on myös kustantamo Maison ONAn elektroniset nuotit 31.5.2020 asti.

Uutista päivitetty 16.4: Recent Researches in Music Online -palvelussa on pääsy vuosina 2018-2020 julkaistuihin nuotteihin. 

Kirjaston ollessa suljettuna voit löytää nuotteja käyttöösi sähköisinä. Taideyliopiston tunnuksilla kirjautuneena käytettävissäsi ovat Classical Scores Library ja BabelScores. Näiden lisäksi kirjasto on hankkinut loppukevääksi koekäyttöön Recent Researches in Music Online –palvelun sekä Maison ONAn elektroniset nuotit.

Classical Scores Library tarjoaa nuotteja kaikista klassisen musiikin tyylilajeista keskiajalta nykypäivään. 

BabelScores on erikoistunut uudempaan musiikkiin, ja sieltä löydät varsinkin vähemmän tunnettujen säveltäjien tuotantoa. 

Recent Researches in Music Online sisältää laadukkaita kriittisiä editioita länsimaisen taidemusiikin eri aikakausilta sekä eri kulttuuripiireistä. Palvelu on koekäytössä 2.6.2020 saakka ja sisältää pääsyn vuosina 2018-2020 julkaistuihin nuotteihin. 

Maison Ona on ranskalainen uuteen musiikkiin keskittyvä nuottikustantamo, jonka elektroniset nuotit ovat koekäytössä 31.5.2020 asti.

Kirjaston tarjoamien tietokantojen lisäksi verkossa käytettävissä on myös runsaasti ilmaisia tai maksullisia sähköisiä nuotteja. Kirjasto on kerännyt avuksi linkkejä tiedonhaun oppaaseen.