Kotimaisia e-kirjoja tarjolla Ellibs e-kirjapalvelusta

Voit lainata kotimaisia e-kirjoja nyt Ellibs Library -kokoelmasta Uniarts-tunnuksilla.

Kuvakaappaus Ellibs-palvelusta

Taideyliopiston Ellibs e-kirjakokoelmaan pääsee osoitteesta www.ellibslibrary.com/uniarts ja linkki löytyy myös kirjaston tietokantalistalta. Kirjojen lainaamiseen tarvitset Uniarts-tunnukset, eli palvelu on vain taideyliopistolaisten käytössä. Kirjojen laina-aika on joko 1 tai 7 vuorokautta, ja kirjat poistuvat omasta kirjahyllystäsi eli lainoistasi automaattisesti laina-ajan päätyttyä. Muistathan kuitenkin palauttaa lainan heti, kun et enää tarvitse kirjaa, jotta se vapautuu muiden lukijoiden käyttöön. Kirjoja voi hakea ja selata suoraan Ellibs-palvelussa, mutta kirjat löytyvät jatkossa myös kirjaston hakupalvelu Arscan kautta.

Osaa kirjoista voi lukea selaimessa Ellibsin omassa lukuohjelmassa (ePub-muotoiset kirjat), mutta PDF-muodossa tallennettuja kirjoja voi lukea vain lataamalla ne omalle laitteelle. Ellibsin sivuilta löydät tarkemmat ohjeet ja käyttövaihtoehdot e-kirjojen käyttöön.  

Palautetta ja toiveita Taideyliopiston Ellibs-kokoelmasta voi lähettää kirjastolle sähköpostitse (lib@uniarts.fi) tai voit jättää hankintaehdotuksen. Palvelun käytön teknisessä tuessa ja ongelmissa kannattaa kääntyä suoraan Ellibsin käyttötukeen: support@ellibs.com