Kirjaston palvelut helmikuussa 2022

Kirjaston toiminnassa on rajoituksia koronatilanteen vuoksi helmikuussa 2022.

Hymyilevä nainen istuu lattialla kannettava tietokone sylissään.
wocintechchat.com, CC BY

Helsingin kampuskirjastojen asiakaspalvelu toimii helmikuussa rajoitetusti pääkaupunkiseudun huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Omatoimikirjasto on normaalisti kaikkien asiakkaiden käytössä. Kuopion kirjastossa palvelut toimivat tällä hetkellä normaalisti.  

Kirjaston rajoitettuihin palveluihin kuuluu aineiston nouto omatoimisesti hyllystä tai tekemällä varaus, jolloin se on noudettavissa varaushyllystä. Aineisto lainataan lainausautomaatilla. Jos unohdit kirjastokortin kotiin, voit käyttää mobiilikirjastokorttia: lue ohjeet mobiilikirjastokortin käytöstä. Jos tarvitset kirjastokortin, ota yhteyttä kirjastoon. Neuvontaa tarjotaan puhelimitse ja sähköpostilla. Tarvittaessa kirjastolaisen saa kiinni kirjastotilasta puhelimitse palveluaikoina. Tarkista aukioloajat ja puhelinpalveluajat Arscasta

Asiakaskoneet ovat käytössä rajoitetusti nopeaan tulostamiseen ja kopiointiin. Kattavat verkkopalvelut ovat käytössäsi Arscassa ja taideyliopistolaisena pääset Uniarts-tunnuksilla kaikkiin e-aineistoihin ympäri vuorokauden. Maksuja on mahdollista maksaa vain verkossa. Lue ohjeet verkkomaksamisesta.  

Pyydämme kaikkia kirjaston tiloissa asioivia noudattamaan turvavälejä ja hyvää käsihygieniaa, käyttämään maskia tai visiiriä, mikäli käytölle ei ole terveydellisiä esteitä, sekä asioimaan nopeasti. Tarpeeton oleskelu tai työskentely kirjaston tiloissa ei ole toivottavaa rajoitusten aikana. 

Lainat erääntyvät helmikuussa normaalisti. Muistathan uusia tai palauttaa lainasi eräpäivään mennessä. Uusiminen tapahtuu verkkokirjasto Arscassa kirjautumalla omiin tietoihin. Kaukopalvelu Taideyliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille toimii normaalisti. 

Koronatilanteen vuoksi kirjasto ei toistaiseksi ota vastaan ryhmiä. Seuraamme koronavirusepidemiatilannetta ja tarvittaessa muutamme palvelulinjauksia nopeallakin aikataululla. 

Kiitos vastuullisesta toiminnasta!