Apua tiedonhankintaan sulkuaikana

Kirjaston opetus- ja tietopalvelut palvelevat Taideyliopiston opiskelijoita, opettajia ja tutkijoita myös kirjaston ollessa kiinni koronavirusepidemian aikana 13.5. asti.

Tarvitsetko apua esseen tai opinnäytetyön lähteiden etsimiseen? Kaipaatko neuvoja kirjallisuuskatsauksen tekemisessä tai lähdeviitteiden hallinnassa RefWorksin avulla? Varaa aika henkilökohtaiseen tiedonhankinnan ohjaukseen tai tietoklinikalle, ja sovitaan jokaiselle osapuolelle sopivin kanava (Teams, Zoom, sähköposti tms.) yhdessä. Opettaja, ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä paras tapa järjestää tiedonhankinnan opetusta kurssillasi. 

Opetukseen ja ohjaukseen liittyvissä asioissa voit ottaa suoraan yhteyttä tiedonhaun opetuksen yhteyshenkilöihin:  

Voit myös opiskella tiedonhankintaa omatoimisesti tiedonhaun oppaiden avulla. Tieteenalakohtaisista oppaista löydät oman tieteenalasi e-aineistoja, ohjeita tiedonhankintaan ja muita hyödyllisiä sisältöjä opiskelun ja tutkimuksen tueksi. Oppaita on saatavilla esittävistä taiteista, kuvataiteesta, musiikista ja musiikkikasvatuksesta.   

Voit kysyä neuvoa tiedonhankintaan tai tietokantojen ja elektronisten aineistojen käyttöön myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lib@uniarts.fi, Kuopiossa lib.sibk@uniarts.fi.