Talvilomaviikko Taideyliopiston Helsingin kampuskirjastoissa

Kirjasto palvelee rajoitetusti talvilomaviikolla 20.–26.2.2023

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Talvilomaviikko vaikuttaa Taideyliopiston Helsingin kampuskirjastojen palveluihin 20.–26.2.2023.  

Töölön kampuskirjasto on talvilomaviikolla kokonaan suljettu, myös omatoimikirjasto. Lainoja voi palauttaa palautuslaatikkoon, joka sijaitsee Musiikkitalon aulassa Sibelius-Akatemian sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä.  

Sörnäisten kampuskirjaston asiakaspalvelu on suljettu, mutta kirjasto palvelee normaalein omatoimiajoin: ma-pe klo 8–21, la 10–17 ja su klo 10–16.  

Lainat eivät eräänny talvilomaviikolla. Muistathan, että voit palauttaa Sörnäisen kampuskirjaston aineistoa Töölön kampuskirjastoon ja päinvastoin.  

Kirjaston käyttö omatoimiaikoina 

Talvilomalla aineistoa voi noutaa omatoimisesti Sörnäisten kampuskirjaston hyllystä tai varata, jolloin se on noudettavissa varaushyllystä. Aineisto lainataan lainausautomaatilla.  

Onko automaatilla lainaamiseen tarvittava pin-koodisi unohtunut, tai et ole vielä muistanut asettaa sellaista itsellesi? Lue ohje pin-koodin asettamiseen.   

Maksamattomat myöhästymismaksut voit maksaa myös netissä: ohje verkkomaksamiseen.   

Jos unohdit kirjastokortin kotiin, voit käyttää mobiilikirjastokorttia: lue ohjeet mobiilikirjastokortin käytöstä.  

Taideyliopistolaiset voivat käyttää kirjastokorttia myös Tuudo-mobiilisovelluksen kautta. Myös uuden kortin hakeminen onnistuu Tuudon kautta. Lue ohjeet Tuudon käyttämiseen ja kortin hakemiseen.  

Ongelmatilanteissa ota yhteys kirjastoon sähköpostitse: lib@uniarts.fi.  

Aurinkoista talvilomaviikkoa!