Uusia tietokantoja vuonna 2018

Asiakaspalautteen ja koekäytöissä saatujen kokemusten perusteella kirjasto on päättänyt hankkia seuraavat uudet tietokannat taideyliopistolaisten käyttöön:
 

Met Opera on Demand (Metropolitan Opera)
Paljon kiitosta saanut Met Opera on Demand -tietokanta sisältää yli 600 videotaltiointia Metropolitanin upeista oopperaproduktioista vuosikymmenten ajalta. Palvelu on käytettävissä myös useimmilla mobiililaitteilla.

MGG Online
MGG Online on laaja saksankielinen musiikin hakuteossarja. MGG on aikaisemmin ollut saatavana vain painettuna kirjasarjana, mutta nyt se on tarjolla myös verkossa. MGG sisältää yli 18 000 artikkelia musiikin eri alueilta.

Routledge Performance Archive (Routledge Taylor & Francis Group)
Routledge Performance Archive tarjoaa pääsyn tutkimaan nykyisiä ja menneitä audiovisuaalisia aineistoja esittävien taiteiden alalta (mm. videolähetyksiä ja kuvamateriaalia) ja sisältää myös kriittisiä kommentteja.

 

Tietokannat ovat käytössä Taideyliopiston verkossa. Etäkäyttö Uniarts-tunnuksilla Taideyliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle kirjaston tietokantalistan ja Taideyliopiston Finnan kautta.

Toiveita ja palautetta voi lähettää ympäri vuoden kirjaston verkkosivuilta: https://lib.uniarts.fi/eform/submit/palaute.

Tiedotamme vuoden aikana mahdollisista uusista koekäytöistä!