Kuvakaappaus medici.tv-palvelusta löytyvästä konsertista

Koekäytössä klassisen musiikin Netflix sekä Berliinin filharmonikkojen konsertit striimattuna

Taideyliopistossa on avattu koekäyttöön kaksi klassisen musiikin videostriimauspalvelua, medici.tv ja Digital Concert Hall.

Medici.tv, ”the closest thing to a classical Netflix” (The New York Times), sisältää yli 2000 klassisen musiikin videota: baletteja, oopperoita, konsertteja, dokumentteja ja mestarikursseja. Kokoelmissa on aineistoa 1940-luvulta nykypäivään. Medici.tv tarjoaa vuosittain myös satoja suoria lähetyksiä konserteista ja kilpailuista ympäri maailmaa.

Medici.tv:n sisältö on katsottavissa selaimen kautta 13.10.2019 asti osoitteessa http://ezproxy.uniarts.fi/login?url=https://edu.medici.tv/en/. Tableteille ja älypuhelimille ei ole tarjolla sovellusta organisaatiokäyttöön.

Berliinin filharmonikkojen konserttien digitaalinen välityspalvelu Digital Concert Hall välittää käytännössä kaikki Berliinin filharmonikoiden konsertit sekä suorina lähetyksinä että nauhoitettuina. Tallennearkistossa on jo satoja konsertteja, dokumentteja ja muita videoita.

Digital Concert Hall on koekäytössä 20.10.2019 asti osoitteessa http://ezproxy.uniarts.fi/login?url=https://www.digitalconcerthall.com/. Ensimmäisellä käyttökerralla tulee luoda henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, minkä jälkeen voit kirjautua omilla tunnuksillasi sivustolle ja palvelun mobiilisovelluksiin.

Aiemmin syyskuussa kerroimme myös muista koekäyttöön avatuista palveluista ja tietokannoista. Toivomme palautetta kaikista palveluista, ja sitä voi antaa esimerkiksi palautelomakkeella.